GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Ediţie specială în această seară la Replay » In Memoriam Nicolae Manea!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 15:36

În această seară, de la ora 19:00, TVR 2 va difuza o emisiune specială dedicată lui Nicolae Manea, care s-a stins din viaţă în această dimineaţă la 60 de ani.
Marian Olaianos şi Marius Mitran aveau pregătită o altă emisiune dedicată echipei naţionale, povestea meciului cu Danemarca din 1989, dar după vestea trecerii în nefiinţă a fostului jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, cei doi au decis să amîne pentru o săptămînă acea emisiune, iar în această seară, de la ora 19:00, emisiunea Replay să fie dedicată lui Nicolae Manea.

Nicolae Manea a încetat din viaţă după o luptă grea, fiind diagnosticat cu cancer la ficat. Înainte de a pleca în Franţa la recomandarea lui Mircea Sandu, Manea a făcut un control medical la Spitalul Militar. Iniţial a crezut că se confruntă cu o răceală, dar problemele s-au dovedit a fi mult mai grave. CITEŞTE AICI

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (2)
mega2005
mega2005  •  15 Decembrie 2014, 19:11

Am dat pe TVR 2...plang,...si si stiu si de ce. Fiindca exista oameni pentru care merita sa plangi, pentru ca l-am cunoscut pe Nae Manea si pentru ca l-am iubit ca om si ca jucator. Nu am echipa de suflet Rapidul dar am avut intotdeauna respect pentru "incapatanarea" ei de a nu muri...niciodata. Dincolo de rivalitati si meschinarii vremelnice, sportul, in general si fotbalul in special cu EROII ei ne dau puterea de a trai intr-o lume plina de nenorociri. SUPORTERI AI RAPIDULUI SIM IUBITORII SINCERI AI FOTBALULUI SI AI CELOR CE-L SLUJESC, APRINDETI-I O LUMANRE LUI NAE MANEA!!!

sscorpioss
sscorpioss  •  15 Decembrie 2014, 19:10

Pfff.....e cumplit, incredibil.....RIP...un adversar onorabil si redutabil....nu pot sa cred!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează