GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

Ediţie specială la Tribuna Zero » Laurenţiu Reghecampf în dialog cu Ovidiu Ioaniţoaia

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2015 11:09

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, vă aşteaptă luni seară, de la ora 21:00, la o nouă emisiune la Europa FM.

Invitatul este unul de marcă! Laurenţiu Reghecampf, cîştigător al două titluri de campion cu Steaua, a acceptat invitaţia de a vorbi cu ascultătorii postului de radio la emisiunea "Tribuna Zero".

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, vă aşteaptă luni seară, de la ora 21:00, la o nouă emisiune la Europa FM.

Invitatul este unul de marcă! Laurenţiu Reghecampf, cîştigător al două titluri de campion cu Steaua, a acceptat invitaţia de a vorbi cu ascultătorii postului de radio la emisiunea " Tribuna Zero".

Fostul antrenor al Stelei şi al lui Al Hilal va răspunde la întrebările celor care vor suna la numărul 0372.069.599, începînd cu ora 21:00.

Reghe nu va exista să discute despre o posibilă revenire în Ghencea, dar şi despre şansele ca fosta sa echipă să cîştige pentru al treilea an consecutiv titlul de campioan. O ediţie specială pe care nu trebuie să o rataţi!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează