Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 21:32

Simone Tempestini va fi invitatul de miercuri al lui Costin Ștucan la GSP Live. Emisiunea se mută la ora 11:00.

În contextul epidemiei de coronavirus, compania Ringier, din care face parte și Gazeta Sporturilor, a decis restrângerea activităților din redacție, la fel ca multe alte companii. Libertatea și GSP au schimbat programul emisiunilor realizate în direct din studioul comun din redacție. (Mai multe detalii)

Pentru o perioadă, GSP Live va începe la ora 11:00, în loc de 9:00, iar Libertatea va realiza jurnalul „La fix cu Adriana Nedelea” la ora 12:00, în loc de 10:00 și 15:30.

 

Simone Tempestini, omul recordurilor, la GSP Live

tempestini

Simone Tempestini vine la GSP Live, unde va discuta despre parcursul său impresionant în cariera de pilot de raliuri. La numai 25 de ani, tânărul clujean cu origini italiene a cucerit deja 4 titluri naționale, fiind depășit doar de Titi Aur (8) și Ludovic Balint (7). Campion în Junior WRC și în liga a treia din World Rally Championship în 2016, Tempestini va vorbi despre obiectivul său de a ajunge în elita Campionatului Mondial de Raliuri și nu numai.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”