GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROFESIONIȘTII / TVR

Eugenia Vodă i-a invitat pe doi ziariști de pe lista neagră făcută de ministrul de interne în perioada #rezist

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 13:02

În această seară, de la ora 23:10, emisiunea ”Profesioniștii” de pe TVR 1 a Eugeniei Vodă (foto) îi are ca invitați pe ziariștii Emilia Șercan și Cătălin Tolontan.

”V-am văzut numele pe o listă a ministrului de interne în timpul manifestațiilor # rezist și atunci mi-a venit ideea să vă invit”, este fraza prin care Eugenia Vodă își deschide emisiunea de diseară de pe televizunea publică.

Alături de alți colegi de presă, ambii ziariști au fost nominalizați de ministrul Carmen Dan drept ”lideri de opinie care au incitat la ieșirea în stradă”.

Ediția de azi din ”Profesioniștii” va fi dedicată jurnalismului de investigație.

Emilia Șercan este cea care a expus mafia plagiatelor din sistemul academic din România la cel mai înalt nivel.

Gabriel Oprea, Neculai Onțanu, Petre Tobă sau Robert Negoiță sunt doar câteva dintre numele deconspirate prin cercetările Emiliei Șercan, care este și profesor la Facultatea de Jurnalism.

La rîndul său, Cătălin Tolontan este parte a echipei de investigație a Gazetei Sporturilor.

”De regulă emisiunea are 50 de minute, dar am predat pentru această ediție o casetă cu 65 de minute și ar mai fi putut fi încă o jumătate de oră pentru că discuțiile au fost extrem de interesante”, spune Eugenia Vodă.

Emisiunea poate fi urmărită și online, AICI!

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (5)
749794838521133
Gogu Viesparu  •  03 Aprilie 2017, 08:25

DE CE TOCMAI EMILIA TREBUIA EXECUTATĂ? RĂSPUNSUL E SIMPLU: EMILIA A INDRAZNIT SA SE UITE IN CULISE JOCURILOR „BĂIEȚEILOR” CARE DOREA „JUCĂRII” FOARTE SCUMPE, DAR PE GRATIS. DE CE TOCMAI DOAMNA DE FIER A TVR A EXECUTAT-O? ȘI DE CE TOLONTAN A ASISTAT-O. CAND ȘI-A DAT SEAMA IN CE CURSĂ A FOST PRINSĂ (POSIBIL AVERTIZATĂ PE TELEFON, PRIN MESAJ), EMILIA A PODIDIT IN LACRIMI. ERA DUREREA UNEI INFRANGERI PROSTEȘTI DE CARE, POATE SE TEMEA DE MULT. DAR, INCA ODATA SE CONFIRMĂ: DE CE TI- AFRICA NU SCAPI, CAND PRIETENII TAI SE NUMESC EUGENIA VODA ȘI TOLONTAN. DE, ASA-I IN STRUCTURILE IERARHICE: „ȘEFU-I ȘEF ȘI-N ȘANȚ!!!

florar
florar  •  01 Aprilie 2017, 16:30

Tolontan ar trebui sa reciteasca articolele scrise pe timpul manifestatiilor...Ar trebui sa recunoasca cum impartea cititorii,cum pe unii ii oprea de la postari,sa revada smecheria cu furtul pina la 200000 de lei ,sa revada jignirile aduse oamenilor cinstiti care sunt nevoiti sa munceasca noaptea...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Aprilie 2017, 15:28

Tare ma tem ca este ceva... "la comanda"! Chiar si "inscrierea" celor doi ziaristi pe o presupusa "lista negra" pare a fi o incercare de "dregere a busuiocului" si de salvare de onoare nereperata cu acel material intentionat fals in cifre, pentru a infricosa manifestantii, material legat de iradierea demonstrantilor din Piata Victoriei cu rocile radioactive din subsolul Muzeului de Geologie. Si cum in ultimul timp TVR - nelibera! - este total dependenta de actuala coalitie aflata la Palatul Victoria, parca-parca totul se leaga... Am sa urmaresc foarte atent dialogurile din aceasta emisiune pentru ca "simt" ca aici este o "dubla comanda" de albire, atit a conducerii Ministerului de Interne (condus de o persoana putin calificata pentru un astfel post de comanda dar de bastina de prin "legendarele" meleaguri ale Teleormanului) ci si a celor doi ziaristi. Vom trai si vom vedea!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează