Postul îşi va schimba complet formatul şi publicul. Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci cînd postul a cîştigat alături de consorţiul RCS&RDS drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS&RDS.

Între Gazeta Sporturilor şi canalul de televiziune nu a existat o legătură managerială, ele fiind administrate de echipe şi companii diferite.

Din 15 septembrie 2012 GSP TV a trecut printr-un proces de rebranding, devenind un post exclusiv destinat bărbaţiilor, renunţînd la talk-show-urile şi emisiunile sportive, dar şi buletinele de ştiri. Au renunţat astfel la emisiunii precum Versus, Contraatac, Meciul Zilei şi Recursul Etapei.  Zilnic, postul a transmis meciuri de box, transmisiuni UFC, emisiuni despre pescuit, maşini şi jocuri, dar şi transmisiuni sportive de tenis de masă, biliard, snooker şi poker! Nu au lipsit nici meciurile de fotbal, din campionate precum Argentina, America şi Rusia, dar şi partidele echipei naţionale de juniori.

În acest moment în România mai există 7 posturi de muzică: Kiss TV, U TV, MTV,  Music Channel, Etno TV, Taraf TV, Mynele TV.

 Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea