GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Fotbalist de 22 de ani, nevoit să se retragă după ce a fost tratat ca un sclav de clubul său! Află toată povestea, astăzi, la GSP Live, de la 09:01

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 07:39

Drama unui fotbalist promițător, cu peste 100 de meciuri în Liga 2, nevoit să se retragă pentru că echipa nu i-a plătit tratamentul de după recuperarea unui accidentări.

Într-un fotbal în care tăcerea este impusă de sistem, un fotbalist talentat, de doar 22 de ani, cu peste 100 de meciuri în Liga 2, vine astăzi la GSP Live și vorbește deschis despre cum a fost obligat să se retragă în urmă cu câteva săptămâni din cauza indiferenței conducătorilor ultimului club la care a fost legitimat.

Accidentat grav, jucatorului nu i-a fost asigurat tratamentul pentru refacere, fiind astfel nevoit să își încheie prematur cariera.

În sezonul 2015/2016, tânărul jucător a fost în atenția selecționerului României U21, Cristian Dulca, pentru o eventuală convocare la echipa națională.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează