GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  RECURSUL ETAPEI

FOTO Recursul intră în al 20-lea an! » Cel mai longeviv talk-show sportiv din România revine la TV

2004 Emisiune de colecție. Printre invitați: Gigi Becali, Cristi Borcea, Gică Popescu, Sorin Cîrțu, Gino Iorgulescu și regretatul Traian Tomescu +4   FOTO
2004 Emisiune de colecție. Printre invitați: Gigi Becali, Cristi Borcea, Gică Popescu, Sorin Cîrțu, Gino Iorgulescu și regretatul Traian Tomescu

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 12:08

Pauza competiţională s-a terminat, campionatul s-a reluat, la fel şi Recursul etapei, ex-Procesul etapei, cel mai longeviv talk-show de analiză sportivă din România.

După transferuri de jucători şi antrenori, după performanţe şi nereuşite în cupele europene pentru echipele româneşti, Ovidiu Ioaniţoaia vă aşteaptă începînd de mîine seară, de la ora 21:15, la un retur de foc.

Recursul etapei a ajuns la sezonul 19, iar toate fazele controversate vor fi analizate la GSP TV. Din 1994, Ovidiu Ioaniţoaia realizează talk-showul transmis în trecut de Pro TV şi Antena 1.

“Păstrăm tradiţia emi siunii şi vom avea invitaţi mai mulţi jucători şi antrenori. Frumuseţea şi spectacolul fotbalului este oferită de ei! Telespectatorii trebuie să nu uite că Recursul etapei le oferă fotbal, şi nu scandalurile de care avem parte în Liga 1”, a precizat Ioaniţoaia.

Luni seară, de la 21:15, în prima emisiune din 2013, directorul Gazetei îi va avea ca invitaţi pe Ovidiu Herea, jucătorul Rapidului, pe antrenorul dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, dar şi pe fostul stelist Sorin Paraschiv, în prezent la Concordia Chiajna.

Telespectatorii emisiunii care vor intra pe siteul recursul.ro şi vor adresa întrebări au şansa să cîştige tricouri cu Rapid, Dinamo şi Chiajna.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (2)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  24 Februarie 2013, 03:08

respect si La Multi ANi Domnului O. Ioanitoaia la Recursul Etapei,,, prima emisiune sportiva care a interzis interlopii in studio, Numai de bine,,,)

cordos_eu
cordos_eu  •  24 Februarie 2013, 01:47

"A fost sau nu a fost blat?"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează