GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO Fratele regretatului Bogdan Bănuță, la GSP Live: „Hagi ar fi trebuit să se poarte mai prietenos cu el” » Noi dezvăluiri despre cariera fostului fotbalist

Leonard Bănuță / Captură GSP Live +12   FOTO
Leonard Bănuță / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 00:22 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 10:24

Fratele regretatului Bogdan Bănuță, Leonard Bănuță-Zeiler, a fost invitat la GSP Live și a vorbit despre cariera fotbalistului comparat cu Hagi în anii ‘80 și care a sfârșit tragic, în 1992, într-un accident auto care i-a curmat viața și coechipierului Gabi Năstase

Fratele acestuia a dezvăluit în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină de ce relația lui Bogdan cu Hagi și Nicolae Dobrin a fost mereu încordată, ce presiuni a suportat jucătorul din cauza Securității și a rememorat alte momente cheie din aventurile de la „Luceafărul”, FC Argeș și Inter Sibiu.

30 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”
SPECIAL GSP
30 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

Urmărește emisiunea integrală cu Leonard Bănuță-Zeiler

Într-o ediție specială GSP Live, ce a comemorat împlinirea a 30 de ani de la trecerea în neființă a fostului fotbalist, fratele acestuia a vorbit despre câteva subiecte sensibile. De ce Dobrin a întârziat debutul lui Bănuță în prima ligă? De ce n-a ajuns niciodată la prima reprezentativă? Care au fost promisiunile neonorate ale „Regelui” Hagi?

FOTO / Bogdan Bănuță - fotografii din arhiva personală + cronici din ziarul Sportul

Bogdan Bănuță (încercuit), coleg cu Hagi (indicat de săgeată) la Luceafărul
Bogdan Bănuță, alături de Leonard și Cristi, doi dintre frații săi / Foto: Arhivă personală
Bănuță plecase de la Pitești la Sibiu în 1991. În aprilie '92, a murit după ce autocarul echipei care se deplasa la Bistrița s-a răsturnat / foto: Arhivă personală
Bogdan Bănuță, cu câtiva ani înainte de tragedie / Foto: Arhivă personală
Bogdan Bănuță, în ianuarie 1984 / Foto: Arhivă personală
+8 FOTO

Vezi și: 

EXCLUSIV 30 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează