MEDIA  ·  MEDIA

GALERIE FOTO Știrile din sport nu vor mai fi niciodată la fel: Floriana a recunoscut cu ce echipă ține

Marti, 04 Februarie, 21:02

Floriana Messina este cea mai sexy prezentatoare de știri sportive din Italia. 

Notorietatea Florianei atinge noi cote în Peninsulă. Devenită celebră datorită participării în show-ul „Big Brother Italia”, prezentatoarea și-a mărit considerabil numărul de fani după ce și-a mărturisit dragostea pentru Napoli.

+18 FOTO

Vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (2)

creeperno999  •  05 Februarie 2020, 22:49

:)))

Dinu Stefan  •  05 Februarie 2020, 02:52

floriana m-a dezamagit ! e ca si cum unui copil i-ai luat jucariile pt ca sunt inchiriate,nu proprietate !!! desi parea fana steaua aflu cu stupoare ca nu este ! in jurul meu s-a prabusit un imperiu,o cultura,o civilizatie care nu si-a atins potentialul ! si modul cum marturiseste....e crud,foarte crud ! am urmarit-o pe facebook,pe instagram si pe yutub,ca acum sa aflu ca e fana alt club ?! ce soarta,ce lume nedreapta....deznadejdie si pustietate,numele tau e dezamagire ! florianna ne-ai sedus si ne-ai abandonat in mijlocul oceanului ! hahahaha...lacrimi de furie,eu care am investit atata sentiment sa aflu ca nu corespunde la amoarea mea @ blestemat sa fie clipa in care te-am like-uit,blestemat sa fie clubul care mi te-a furat,intreaga lume pe care o stiam se scufunda planeta ! cum voi mai putea sa am incredere,sa sper,sa iubescfloriana draga ,o sora mai mica nu ai,sau macar o prietena ?!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1