GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  URZEALA TRONURILOR

GAME OF THRONES, SEZONUL 8 // George R.R. Martin surprinde: „Nu cred că sezonul 8 ar trebui să fie ultimul din Urzeala Tronurilor”

George Martin și actrița care o întruchipează pe Sansa // Foto via forbes.com
George Martin și actrița care o întruchipează pe Sansa // Foto via forbes.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 09:59

GAME OF THRONES. Au mai rămas doar 3 zile până când primul episod din sezonul 8 al celui mai urmărit serial, Urzeala Tronurilor, va fi difuzat pe HBO și HBO GO. Premiera va avea loc luni, la ora 04:00, iar episodul va fi redifuzat tot luni, de la ora 20:00 pe HBO.

Cu câteva zile înainte de premieră, autorul cărților, George R.R. Martin, a fost abordat de presa americană, iar una din afirmațiile sale au creat rumoare printre fani: „Nu cred că sezonul 8 ar trebui să fie ultimul din Urzeala Tronurilor”.

Care a fost, mai exact, contextul afirmației? „Nu cred că ar trebui să fie sezonul final. Dar aici suntem. Pentru mine serialul pare că a început abia săptămâna trecută. A fost mai mult de atât? Pare a fi totul în ceață. Dar este interesant. Știu că va fi un final, dar nu și pentru mine. Sunt încă nerăbdător să scriu noi cărți din această serie. Am văzut cinci versiuni de noi seriale bazate pe universul Urzeala Tronurilor în curs de dezvoltare.”, a spus autorul seriei, conform forbes.com.

HBO a anunțat că are în plan lansarea unui nou serial inspirat din universul Urzeala Tronurilor după ce actualul serial se va încheia.

George R.R. Martin a scris până acum cinci volume din Urzeala Tronurilor, iar fanii așteaptă cu nerăbdarea apariția următoarelor cărți din această serie.

CITEȘTE ȘI:

GAME OF THRONES // Teoriile fanilor: ce s-ar putea întâmpla în ultimul sezon din Urzeala Tronurilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează