Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 22:52

Cel mai citit ziar de sport din România a înregistrat o creştere a numărului de cititori, după cum a arătat ieri Studiul Naţional de Audienţă (SNA).

Într-o vreme în care tot mai multe publicaţii de print se mută în spaţiul virtual, Gazeta Sporturilor încearcă mereu să inoveze şi să le ofere cititorilor cele mai bune informaţii. Iar cîteodată, aşa cum s-a întîmplat şi ieri, cînd a fost publicat cel mai recent Studiu Naţional de Audienţă, vine şi răsplata.

Conform raportului, în perioada iulie 2011 - februarie 2013, Gazeta Sporturilor a fost citită zilnic, în medie, de către 378.000 de oameni. Ceea ce înseamnă o creştere cu 14.000 de cititori faţă de ultima perioadă măsurată în SNA (octombrie 2011 - noiembrie 2012).

În tot acest timp, Gazeta a publicat numeroase investigaţii care au dezvăluit traseele necunoscute ale banilor publici. De asemenea, a acoperit cu succes mari competiţii sportive, aşa cum a fost cazul Jocurilor Olimpice din 2012, unde a avut cea mai numeroasă şi experimentată echipă de jurnalişti din România.

Aşadar, Gazeta Sporturilor rămîne al treilea cel mai citit ziar din România, fiind depăşit doar de tabloidele Click şi Libertatea. Mai mult, la începutul lunii, Biroului Român de Audit al Tirajelor ( BRAT) a confirmat că Gazeta este şi cel mai bine vîndut ziar de sport: în perioada octombrie - decembrie 2012, Gazeta a vîndut zilnic, în medie, 31.506 de exemplare. Pe toată piaţa de print, mai mult de-atît vînd doar aceleaşi două tabloide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”