Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 15:27

Mai multe comentarii făcute de cititori ai Gazetei Sporturilor pe forumul şi blogurile ziarului, precum şi reacţii de pe siteurile de socializare, remarcă similitudini de idei şi expresii între două articole ale lui Andrei Niculescu şi cele de pe blogul deţinut de un jurnalist spaniol.

Sîntem serioşi cînd e vorba de posibilele acuze de plagiat, după cum înţelegem să nu luăm decizii fără o documentare obiectivă şi făcută cu bună credinţă.

Andrei Niculescu este un jurnalist respectat, cu mare experienţă. El cunoaşte foarte bine standardele ziarului unde scrie şi riscul de a folosi extrase neatribuite.

Vom examina faptele cu atenţie şi ne vom ţine la curent cititorii. Pînă cînd cercetarea se va încheia, rubrica lui Andrei Niculescu din Gazeta Sporturilor şi de pe blogul asociat ziarului este suspendată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion