GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  NADIA 60

Gazeta Sporturilor a publicat vineri o ediție specială: Nadia la 60 de ani! 8 pagini de colecție pentru „Zeița de la Montreal”

Gazeta Sporturilor publică azi o ediție specială: Nadia la 60 de ani! 8 pagini de colecție pentru „Zeița de la Montreal”
Gazeta Sporturilor publică azi o ediție specială: Nadia la 60 de ani! 8 pagini de colecție pentru „Zeița de la Montreal”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 00:00 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 00:50

În onoarea celor 60 de ani pe care cea mai mare gimnastă română îi împlinește azi, Gazeta Sporturilor a preluat pe prima pagină nota maximă primită de Nadia în 1976, la Montréal: “M-am uitat și scria 1.00. Am crezut că s-a stricat tabela. Am înțeles apoi că era, de fapt, zece. Primul zece din istoria olimpică!”.

INTERVIU EXCLUSIV Nadia Comăneci: „Pentru mine, România este acasă”

 În ziua în care împlinește 60 de ani, “Zeița de la Montréal” vorbește despre viața ei actuală, în care caută mereu echilibrul, dar care continuă să fie influențată de celebritatea atinsă cu mai mult de patru decenii în urmă „Pentru mine, România este acasă, oriunde m-aș afla. Mama, fratele si restul familiei mele sunt în România, mulți prieteni dragi, de asemenea. Vorbesc foarte des cu ei la telefon, inclusiv prin apeluri video. Sunt la curent cu ce se întâmplă în țară, și nu doar pe plan sportiv. Mi-e dor să mă întorc acasă, dar deocamdată avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi de aici, din Oklahoma, și din țară”, spune Nadia. 

Fosta mare gimnastă mai vorbește despre pierderi și câștiguri personale, începuturile în gimnastică, primul 10, gândurile de la Montreal, momentul preferat al carierei și despre faptul că nu a detaliat niciodată greutățile prin care a trecut. 

În ediția specială de azi mai găsiți întâmplări inedite cu Nadia, urările pe care i le transmit marii sportivi ai României, un fotoreportaj de excepție din viața Nadiei și reconstituirea perfecțiunii în 10 pași: de la 6,20 și trei căzături la bârnă pe când avea opt ani până la nota maximă la Montreal.

Totul azi, 12 noiembrie, în ediția digitală și la chioșcurile de ziare!

Nadia Comăneci l-a antrenat pe Arnold Schwarzenegger într-un parc. Foto: Hepta
+17 FOTO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
karpathin
karpathin  •  12 Noiembrie 2021, 13:20

nu este nico diferență între GSP și soțul care-i oferă flori soției cu ocazia unor zile speciale, după care o zvântă zilnic cu bătaia. GSP defilează cu astfel de ediții omagiale, de ziua Nadiei, a lui Gică Hagi și apoi ni-i băgă zilnic pe gât pe Becali, Corleone, pe Ana Maria Prodan.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Noiembrie 2021, 07:30

La multi ani, Nadia Comaneci! Fetita de la Montreal e la a treia tinerete deja. Cum trece timpul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează