GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

FOTO Revine la prima dragoste » Geanina Ilieş a făcut anunțul oficial după 8 ani de pauză: „Vă voi da întâlnire zilnic”

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 15:22 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 16:20

Geanina Ilieş revine pe micile ecrane începând din 5 februarie. Ea va aduce pe micile ecrane noutăţile din zona mondenă, zilnic, de luni până duminică, de la ora 14.00, la Antena Stars.

Geanina Ilieș a intrat în televiziune în 2008, la Prima TV, ca prezentatoare a ştirilor din sport. După doar ani a făcut transferul la Antena 1, unde a prezentat tot sport, apoi a fost gazda Observator. Experiența de la pupitrul știrilor a durat șase ani. Apoi, a decis să renunțe la televiziune.

+26 FOTO

Acum, Ilieş revine pe micile ecrane, la pupitrul Ştirilor Antena Stars. „Live-uri de la principalele evenimente mondene, dar şi de la cele mai importante evenimente din viaţa vedetelor, intervenţii în direct cu specialişti din diverse domenii, breaking news-uri din lumea mondenă, dar şi dezbateri în direct, alături de diverşi invitaţi”, anunță televiziunea într-un comunicat.

În 2019, Geanina Ilieș a decis să revină în televiziune, dar ca concurent la emisiunea „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, iar un an mai târziu a prezentat emisiunea „Gospodar fără pereche”

+26 FOTO

„Cu mare bucurie vă anunţ că în doar câteva zile vă voi da întâlnire zilnic. Sunt încântată să revin în familia Antenei. Zilnic, vom dezbate intens stilul de viaţă al vedetelor din România şi nu numai, prin intervenţii live şi vă vom aduce cele mai proaspete ştiri din showbiz”, a fost mesajul transmis de Geanina, despre noua sa provocare.

Citește și:

Anamaria Prodan revine în televiziune! Un nou reality show despre viața impresarei începe din februarie
MEDIA
Anamaria Prodan revine în televiziune! Un nou reality show despre viața impresarei începe din februarie
FCSB, în fața lui Real Madrid și Arsenal! Topul în care roș-albaștrii sunt lideri autoritari
AUDIENȚE
FCSB, în fața lui Real Madrid și Arsenal! Topul în care roș-albaștrii sunt lideri autoritari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează