Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2011 19:33

Vedeta Antenei 1, Geanina Varga, a pozat extrem de provocator într-un pictorial pentru FHM


Desemnată la începutul verii cea mai sexy prezentatoare de sport din România, Geanina Varga s-a întors cu forţe noi din vacanţă şi a acceptat invitaţia unei reviste dedicate bărbaţilor de a se lăsa fotografiată în ipostaze incitante. Geanina (26 de ani) a renunţat la inhibiţii şi a pozat pe marginea piscinei din complexul unde Cristi Borcea s-a căsătorit recent cu Alina Vidican. Pasionată de sport, dar şi o practicantă asiduă a oricărui tip de mişcare, prezentatoarea Antenei 1 a dezvăluit că, dacă ar fi fost bărbat, cu siguranţă se făcea fotbalist ori handbalist. "Ştiu că fotbalul stîrneşte multe pasiuni, dar şi scandaluri, însă tot fotbalist aş fi devenit. Sau handbalist, cine ştie?!", a spus Geanina în FHM.

"Merg de 3-4 ori pe săptămînă la sală. Mă duc cu plăcere, nu că trebuie. După, mă simt extraordinar şi fizic, şi psihic"
Geanina Varga

"Deocamdată nu am făcut greşeli de care să-mi pară rău. Din televiziune înveţi în fiecare zi cîte ceva nou"
Geanina Varga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”