GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

George Florescu GSP LIVE » Urmărește emisiunea AICI

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 07:25 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 10:00

Remus Dinu l-a avut invitat la GSP Live, de la 09:01, pe mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, George Florescu (36 de ani).

Geo Flores este triplu campion al Moldovei, în tricoul lui Sheriff Tiraspol. A jucat, de-a lungul carierei, la „U” Cluj, Torpedo Moskova, Midtjylland, Alaniya Vladikavkaz, FK Arsenal Kyiv, Astra Giurgiu, Dynamo Moskva și Omonia Nicosia.

Fostul internațional a abordat mai multe subiecte, la GSP Live: ce șanse acordă „șepcilor roșii” de a promova în prima ligă, anecdote din vestiarele unde a fost, perioada de la națională, dar și multe alte povești din îndelungata sa carieră.

Urmărește emisiunea pe site și pe paginile de Facebook și Youtube ale Gazetei Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close