GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Moment tensionat între Ioanițoaia și Ogăraru! Schimb frontal de replici: „De ce spui că ai jucat la Steaua?” Astăzi, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 12:46 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 17:27

George Ogăraru, fostul manager general al celor de la CSA Steaua, în prezent directorul tehnic al Academiei Steaua București, a venit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Dezvăluiri despre începuturile lui în fotbal, povești de la Ajax și Sion, dezamăgirea de la echipa națională sunt printre subiectele abordate.

De asemenea, totul despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, cine are voie să joace pe Ghencea și rivalitatea dintre cele două echipe. Dar și un schimb de replici între Ioanițoaia și Ogăraru pe marginea CV-ului fostului fundaș.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ali.bec
ali.bec  •  29 Septembrie 2021, 20:04
Postat de csa.tribune.goale pe 29 Septembrie 2021, 17:14

Copiii mor de cancer fără tratamente in spitale si asta se lăfăie pe banii statului

Ia zi slujitorule, ciobanul când are de gând sa returneze tot ce-a furat de la stat (și cu asta inclusiv de la copiii care mor prin spitale).

mario78a
mario78a  •  29 Septembrie 2021, 20:00
Postat de csa.tribune.goale pe 29 Septembrie 2021, 17:14

Copiii mor de cancer fără tratamente in spitale si asta se lăfăie pe banii statului

Bati campii

dexter4
dexter4  •  29 Septembrie 2021, 17:41
Postat de csa.tribune.goale pe 29 Septembrie 2021, 17:14

Copiii mor de cancer fără tratamente in spitale si asta se lăfăie pe banii statului

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează