GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

MIERCURI, ORA 20:00 George Simion este primul politician invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” » „Răzvan Burleanu trebuie schimbat!”

FOTO Eli Driu
FOTO Eli Driu

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 21:38 / Actualizat marti, 28 martie 2023 21:46

George Simion (36 de ani) a plecat din peluză, unde era dintre cei mai cunoscuți ultrași din fotbalul românesc. Între timp a ajuns președintele Alianței pentru Unirea Românilor, dar și deputat în Parlamentul României.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

În cadrul emisiunii, acesta vorbește despre cum sportul a devenit marea sa dragoste, o disciplină în care politicul nu investește mai mult pentru că „nu aduce voturi”.

Simion îl acuză pe Eduard Novak, actualul ministru al sportului și nu e de acord cu naturalizarea sportivilor străini care să reprezinte România la competiții internaționale.

George Simion, un cunoscut contestatar al lui Dragomir și Sandu, consideră că Răzvan Burleanu trebuie schimbat din fruntea fotbalului românesc.

Și vorbește deschis despre implicarea Ungariei în sportul de la noi și îi atacă pe politicienii români că permit prea multe acțiuni venite dinspre Budapesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Normal
Normal  •  29 Martie 2023, 15:45

Burleanu ii deranjeaza pe mafioti !

csaba
csaba  •  29 Martie 2023, 15:37

Trebuia să o invite și pe ciocioaca făceau un duet perfect, și acum să fim serioși, ce pot să spună niste indivizi care vorbesc mult și nu spun nimic, se pricep la toate dar de fapt la nimic, nu au nicio soluție când sunt întrebați despre lucruri concrete!!!

emil1986
emil1986  •  29 Martie 2023, 13:57
Postat de stelu pe 29 Martie 2023, 07:37

da' ce prieteni aveți, domnu ovidiu...

E obligat si tov. Ioanitoaia sa-l invite. Nu-i vina lui, de data asta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează