GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PLECARE

EXCLUSIV Renunțare surprinzătoare a lui Gică Popescu, după ce l-a „mitraliat” în direct pe selecționer!

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 14:19 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 22:02

La un an după ce a intrat în echipa Prima TV, Gică Popescu nu și-a reînoit contractul cu postul de televiziune. Angajamentul fusese valabil pe 1 an. Aseară, la Elveția - România 2-2, a fost ultima ediție cu „Baciul” în studio.

Fostul mare internațional, în prezent președinte la Farul, a fost anunțat ca analist TV în iunie 2022, cu ocazia meciului România - Muntenegru, din 14 iunie. 

Băi băiatule, nouă ne e rușine să ne calificăm cu noroc!
EDITORIAL
Băi băiatule, nouă ne e rușine să ne calificăm cu noroc!

Gică Popescu pleacă de la Prima TV

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fostul căpitan al naționalei a decis să nu semneze alt angajament. A renunțat la această funcție și nu va mai activa ca expert al postului TV. 

Astfel, emisiunea de luni seară, de după Elveția - România 2-2, a fost ultima sa apariție în această calitate. 

Surse din apropierea lui Popescu spun că el luase decizia imediat după finalul sezonului intern și o comunicase încă de pe atunci șefilor televiziunii. 

Gică Popescu, vehement la adresa lui Edi Iordănescu în ultima emisiune

În emisiunea de la finalul partidei de la Lucerna, Gică Popescu a avut un discurs extrem de dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

„Nu poți să vii să spui că ești pe drumul cel bun. Trebuia să îți dea 7 Elveția” Băi băiatule, la echipa națională nu e grup! Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun?! Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează!

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun! El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția)! Suntem pe un drum total greșit. Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională!

Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției! Cum să spui că ăsta e drumul cel bun? Cum să spui că ai creat valori? Habar nu ai ce înseamnă echipa națională! Care sunt valorile pe care le-ai creat? Valorile sunt calificările. 

Nu să îi cadă mingea în cap lui Pușcaș, să ajungă la Moruțan, apoi la Mihăilă și să facem 2-2. Nu, Edi! Nu astea sunt valorile pe care le vrem la națională”, a declarat Popescu, la ultima lui apariție ca expert Prima TV.

Citește și:

Costi Mocanu, replică dură pentru Ogăraru, cel care i-a reproșat comentariul de la Elveția - România: „E indignat trupetul. Pas de defilare să execute el, în fața celor care-i dau solda!”

Și Emil Grădinescu îi răspunde lui George Ogăraru: „De unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George? Mi-e milă de tine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (55)
dinamo100
dinamo100  •  21 Iunie 2023, 14:53

Gh. Popescu are o anumita aroganta si l-a tratat de sus pe E. Iordanescu. Faptul ca a fost un jucator de renume international nu ii da dreptul sa se comporte cu superioritate fata de Iordanescu si jucatorii echipei nationale, care si ei dau tot ce e mai bun in ei, chiar daca nu au valoarea generatiei de acum 20 de ani. Popescu fiind presedinte la Farul si stiind cat de greu este sa cresti niste jucatori care sa faca fata pe plan international (pana acum nu prea i-a iesit lui Hagi) , ar trebui sa fie mai ingaduitor atunci cand arunca cu noroi in nationala. Cand Farul o sa realizeze ceva pe plan international, mai discutam.

danglumetu
danglumetu  •  21 Iunie 2023, 13:14

de unde adunati hahalerele astea de ''ziaristi''??? despre ce demisie e vorba din moment ce contractul pe un an s-a incheiat??? nu va intra-n cap ca impresia lamentabila lasata de asa articole aiuritoare, se resfringe asupra intregii gazete, sau, ca de atitea ori, nu va pasa??? asadar, poti fi ziarist aici chiar daca nici macar nu stii ce este o demisie!!!

Teosor
Teosor  •  21 Iunie 2023, 10:29
Postat de TIborSzoltan pe 20 Iunie 2023, 21:29

Nu numai ca a fost condamnat penal. A si achitat prejudiciul inainte de condamnare! Sa ii fie rusine! Nimeni nu a mai achitat prejudiciul in tara asta! Sa fie multumit pentru ca a murit taica-su de necaz ! Tatal lui borcea, mititelu, netoiu nu a mai murit! Sa ii fie rusine ca e fost căpitan al Barcelonei (niciun roman nu a mai trăit asa umilința) iar pentru a nu ajunge presedinte frf a fost bagat la zdup! Sa ii fie rusine pentru ca a avut antrenor pe Johan cruyff de la care a invatat meserie si nu a vrut sa asculte de stoichita care știa cum sa il faca antrenor!!!! Un Nerușinat! Căpitan al nationalei, al Stiintei, al Barcelonei! Campion cu Galatasaray! Sa ii fie rusine! Sa ii fie rusine nu pentru ce am scris… sa ii fie rusine ca e concetățean cu un *** ca tine!!!

Faptul ca un hot este prins cu portofelul tău în mână și neavând încotro ti-l returnează nu înseamnă că nu e hot. Când ia răspuns Ioan Becali lui GP"când numără banii,era bine" atunci nu a mai comentat. Un hot,e tot hot!!!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează