GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GOL DUPĂ GOL LA REALITATEA FM

"Gigi", "Bănel", "Dragomir", "Doroftei" la radio!

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Etapa cu numărul 21 a Ligii I va fi comentată incisiv la Realitatea FM de Gabi Safta şi de invitaţii săi. Sîmbătă şi duminică, de la 14:00 pînă la 22:00, meciurile fotbalului românesc vor fi întoarse pe toate feţele  din studio, iar de la faţa locului de trimişii speciali la partide ai Gazetei Sporturilor.

 

Sîmbătă, la Gol după Gol, Safta se laudă că-i vin Gigi Becali, Bănel Nicoliţă, Dumitru Dragomir (foto) şi Leonard Doroftei! Pentru ca duminică, ciocnirea dintre Steaua şi Oţelul, disputată în această seară, în direct pe Antena 1, de la ora 20:30, să fie analizată de doi "ultraşi": stelistul Miţă, de la Bere Gratis, şi oţelarul Adrian Enache! Sîmbătă şi duminică, de la 14:00 la 22:00, la Realitatea FM, emisiunea Gol după Gol!

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (1)
 •  12 Martie 2010, 17:17

nu spunea pres lpf, dragomir, cu gura lui ca transferurile sunt legale si si-a pastrat copos 2 locuri in registru de transferuri si totu-i legal?dati reluarea la tv a celor de mai sus de acum 10-12 zile, sa v edem de ce au vrut sa-l lucreze pe copos, rapidul si cine-i mafia in fotbalul rominesc????!!!demisia , sau demiterea. convocati comitetul executiv, frf, tace sau ii convine. dinozaurul mircea ionescu a mai lucrat rapidul si cu bricheta, surubul lui boc, etc. afara cu dinozaurii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează