GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Gigi Becali a desfiinţat o emisiune TV!

Articol de - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 11:52

Becali a interzis ProTV-ul în Ghencea din cauza programului "Pe bune", cu Mironică şi cu Banciu, după care a făcut pace cu staţia, obţinînd scoaterea lui din grilă


Emisiunea "Pe bune" a dispărut de la televizor fiindcă l-a enervat pe Gigi Becali! Realizatorii Mihai Mironică şi Radu Banciu îl ironizau des pe patronul Stelei, care iniţial a interzis posturile ProTV şi sportro, din cauza asta, de la toate acţiunile organizate de club, adică interviuri, antrenamente, conferinţe de presă. Decizia fusese luată la începutul acestui an.

Relaţia dintre Becali şi trustul Pro s-a schimbat radical imediat ce postul a acceptat să scoată "Pe bune" din grilă, la cererea lui Gigi. În schimb, televiziunea sportro a difuzat toate meciurile amicale pe care le-a disputat Steaua în cele două stagii efectuate în Antalya, opt partide în total, afacere din care clubul a cîştigat în jur de 50.000 de euro.

Roş-albaştrii au anunţat pe site-ul oficial că jocurile vor fi transmise de această staţie pe data de 13 ianuarie. A doua zi a fost ultima ediţie a emisiunii "Pe bune", după aceea a fost exclusă din program, deşi datele de audienţă indică faptul că era una dintre producţiile cu cele mai bune performanţe. Conducerea postului din Pache Protopopescu n-a putut fi contactată pentru a comenta informaţiile.

1,3% rating adică 147.862 telespectatori, a fost cea mai mare audienţă înregistrată pe 12.08.2010

22.748 de telespectatori urmăresc, în medie, postul de sport într-o zi în care nu este difuzat nici un meci de fotbal în direct

56.870 de oameni urmăreau, în medie, emisiunea "Pe bune", cu Mironică şi cu Banciu, deci de peste două ori mai mulţi decît se uită la sportro, în medie, într-o zi obişnuită


"Nu sînt eu în măsură să spun de ce nu mai există această emisiune, trebuie să răspundă cei care stau prin birouri!"
Radu Banciu, fost realizator "Pe bune"

Şi GSP TV a interzis umorul!
Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la postul concurent, GSP TV, acolo unde Cătălin Oprişan a decis să demisioneze fiindcă nimeni din conducerea postului nu l-a anunţat de schimbarea orei de difuzare a emisiunii Smiley TV, care fusese mutată după miezul nopţii, de la 23:15 la 00:30!

 

"Am demisionat pentru că am refuzat să fac concurenţă la Playboy TV", a precizat Oprişan. Media emisiunii Smiley TV era de 0,3% (în jur de 35.000 de telespectatori) pe ediţie, iar acum, pe acelaşi interval orar, postul face de cele mai multe ori 0,0% şi rar 0,1% (11.500 de telespectatori).

* toate cifrele de audienţă sînt pe segmentul 15-54 urban, oferite de GfK România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (145)
 •  12 Martie 2013, 09:15

Grobianismul si incultura au avut castig de cauza.Sa nu ne miram ca societatea romaneasca este unde este.Banciu si Mironica faceau o emisiune 'dementiala'

 •  06 Martie 2011, 23:41

Radu Banciu = cel mai tare comentator , care nu va fi egalat niciodata, om genial,om cu coloana vertebrala, umor incredibil si subtil. Gigi = figura reprezentativa pentru tara asta de 2 lei si plina de sclavi, unde conduc aia de-al de Bercica Intergalactic.

 •  06 Martie 2011, 23:38

Radu Banciu = cel mai tare comentator , care nu va fi egalat niciodata, om genial,om cu coloana vertebrala, umor incredibil si subtil. Gigi = figura reprezentativa pentru tara asta de 2 lei si plina de sclavi, unde conduc aia de-al de Bercica Intergalactic.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează