GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Grigore Sichitiu este invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. (11 iulie)

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 07:30 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 07:30

Invitatul zilei la matinalul realizat din studio-ul Gazetei Sporturilor este Grigore Sichitiu, fost președinte la Rapid și omul care l-a adus pe nou-numitul antrenor al Rapidului după plecarea lui Adi Mutu, anume Cristiano Bergodi. 

Vom discuta despre situația din Giulești înainte de începutul noului sezon al Superligii de vineri, cum va afecta plecarea „briliantului” parcursul echipei, dar și ce plusuri poate aduce italianul ce a cucerit două Cupe ale României cu Sepsi în sezoanele precedente. De asemenea, vom analiza și cum arată echipele românești înainte de startul campionatului, dar și al cupelor europene, unde Farul începe campania împotriva celor de la Sheriff, mâine, de la 20:30.

Emisiunea poate fi urmărită live pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
DNMODEXX
DNMODEXX  •  11 Iulie 2023, 12:14

Mai nea Stucan,matale ai un fix cu meciurile aranjate,cu blaturile cum iti place sa te exprimi????????pai ti-a spus mura-n gura ,Sichitiu astazi,S_AU PRESCRIS,nu stii ce inseamna????DEX:"Stingere a unui drept de acțiune sau de executare a unei hotărâri prin neexercitarea lui în termenul prevăzut de lege". O tii teleleu tanase cu blaturile astea din anii,70,80.90,parca a fost vreunul dovedit juridic,si a spus candva Tete Moraru,care era blatul cu Dinamo la vremurile alea ,dar nu ai bagat la cap,blatul era la cate goluri sa ia echipa adversa,opreste-te ca de doi, trei ani de cand te urmaresc debitezi numai prostii vis a vis de jocuri trucate,NU TE_AI PLICTISIT?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează