MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // Ciprian Mozacu a fost invitat la GSP LIVE: „CSA e Steaua!” » Vezi AICI emisiunea integrală

Luni, 27 Ianuarie

Costin Ștucan a revenit cu o nouă ediție GSP Live. Ciprian Mozacu (43 de ani), fost mijlocaș la Steaua, Oțelul Galați sau Petrolul Ploiești, a fost prezent în studioul GSP.

Mozacu are peste 130 de prezențe în Liga 1, reușind să marcheze și 7 goluri. Fostul fotbalist a reușit să înscrie 5 goluri și în Liga 2, în 41 de partide. Singura experiență în străinătate a fost în Cipru, la Aris Limassol, timp de 2 sezoane.

Acesta a vorbit despre cariera sa, despre fotbalul românesc și despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB.

„Singurul meu regret pe care-l am  e că nu am jucat mai mult la Steaua. Pentru mine, CSA e Steaua, chiar dacă FCSB și Becali au dus mai departe ce se stricase la clubul armatei.

Voi fi la primul meci oficial pe noul ghencea. Îmi pare rău de echipele de tradiție, Dinamo, Rapid, UTA, Poli Timișoara, FC Argeș”, a declarat Ciprian Mozacu la GSP LIVE.

Emisiunea integrală GSP LIVEAcum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (1)

vanbasten_85  •  27 Ianuarie 2020, 23:50

Ciudat cum marele expert in blaturi si in jocuri la pariuri nu este in stare sa faca un articol despre stadionul Dinamo.Sau poate ca nu i se da voie..

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1