GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP Live » Compagno pleacă de la FCSB, Nedelcearu schimbă echipa + „cazul Halep”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 09:53 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 15:03

În cadrul matinalului realizat din studioul Gazetei Sporturilor, Alexandru Barbu i-a avut ca invitați, marți, 16 ianuarie, pe Adrian Duță, jurnalist GSP, și Cristian Cernodolea, avocat sportiv.

Cernodolea reprezintă mai mulți jucători valoroși din primul eșalon fotbalistic românesc, printre care Jayson Papeau, Alexandru Pop, Mihai Lixandru, Ianis Stoica, Eduard Florescu, Adrian Mazilu, transferat la Brighton, și Cristi Ganea, care a făcut ieri trecerea de la FCSB, unde nu a prins foarte multe minute, la Farul.

Barbu, Cernodolea și Duță au discutat despre situația jucătorilor reprezentați de avocatul sportiv, starea generală a cluburilor din Liga 1 cu trei zile înainte de reluarea campionatului, cazul Simonei Halep și multe altele.

Emisiunea integrală, mai jos: 

Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează