MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // Costin Ștucan a analizat ecourile meciului FCSB - Viitorul 1-3 » Reacțiile lui Helmuth Duckadam și Iosif Rotariu

Costin Ștucan va analiza marți dimineața derby-ul dintre FCSB și Viitorul
Costin Ștucan va analiza marți dimineața derby-ul dintre FCSB și Viitorul

Marti, 12 Martie 2019

În această dimineață, Costin Ștucan a analizat la „rece” derby-ul play-off-ului de luni seara dintre FCSB și Viitorul, încheiat 1-2. 

Helmuth Duckadam și Iosif Rotariu au intervenit în emisiune și au analizat cele mai încinse faze ale partidei de aseară, trăgând concluziile primei etape de play-off. 

În emisiune a vorbit și Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi, care a răspuns acuzelor venite dinspre Craiova, cum că nu și-ar fi apărat corect șansele în cele 3 meciuri cu CFR Cluj din ultimele două săptămâni.

Urmărește emisiunea integrală: Cine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (2)

hanmocar  •  12 Martie 2019, 03:48

Ce chilu ' meu sa analizeze ăsta cu capu ' cit televizoru ' ?

lucghencea  •  11 Martie 2019, 23:56

Plange Stucan . Plange . Inima de fecefcsb-ist e franta de durere . Asta este sindromul Stockholm si in presa si in sport, asa se manifesta . Sa te crezi stelist si sa fii doar suporter al unui club capusa care a distrus STEAUA .

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1