GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // liveVIDEO de la de la 09:01 » Daniel Isăilă vine la emisiune

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 21:22

Costin Ștucan îl are invitat, marți dimineață, începând cu ora 09:01, pe Daniel Isăilă (47 de ani), fostul antrenor al celor al celor de la Astra Giurgiu și al României U21, unde a avut o contribuție masivă la calificarea naționalei la EURO 2019.

Isăilă a fost demis acum două săptămâni de la Al Hazm, club din Arabia Saudită, din cauza rezultatelor sub așteptări. Fostul selecționer al României U21 ne va vorbi despre planurile sale de viitor, ce șanse dă României în barajul împotriva Islandei, de pe 26 martie, ce părere are despre alegerea lui Adrian Mutu la cârma naționalei mici, dar și multe alte subiecte la zi din fotbalul românesc.

Urmărește emisiunea pe site și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor!

CONCURS GSP

- Lasă în comentarii „Cuvântul zilei”, care va apărea pe ecran în timpul emisiunii, și poți câștiga un voucher Under Armour în valoare de 250 de lei.

- Participanții trebuie să dea like paginii de Facebook a Gazetei Sporturilor și share emisiunii GSP Live

- Câștigătorul va fi ales prin programul random.org și va fi contactat la sfârșitul emisiunii.

- Voucherul poate fi folosit doar în magazinele Under Armour din București și Cluj.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează