GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Romulus Gabor, unul dintre cei mai buni fotbaliști români in istorie, a fost invitatul lui Costin Ștucan

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 07:53

Romulus Gabor a fost printre cei mai buni jucători români, atacant care a rămas în paginile de istorie ale clubului Corvinul Hunedoara. Balon de aur al Campionatului Mondial de tineret de la Sydney, în 1981, fostul atacant afost azi invitatul lui Costin Ștucan, la GSP Live.

Gabor a voribt despre cum a decurs cariera sa, de ce a rămas atâta timp la Corvinul Hunedoara, cum a decurs cel mai bun turneu final al unui jucător român, despre Balonul de Aur de la Mondialul de Tineret din 1982, dar și despre momentele mai puțin știute din cariera lui.

Are puțin peste 300 de meciuri în Liga 1 și 64 de goluri înscrie. A jucat, de altfel, 35 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a înscris în 2 rânduri. Accidentările i-au oprit de fiecare dată ascensiunea, nereușind să ajungă la cel mai bun nivel al său.

Vezi AICI emisiunea integrală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează