GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EMISIUNE

GSP LIVE // VIDEO Emisiunea integrală » Întâmplări senzaționale povestite de un fost conducător al lui Dinamo: "Jucătorul a cerut mașină de la club, dar el nu avea carnet!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 10:06

Cristi Bobar a fost invitatul lui Costin Ștucan azi, la emisiunea GSP LIVE.

Fost conducător la Dinamo și CFR Cluj, Cristi Bobar este în prezent președinte la CSM Reșița, formație care evoluează în Liga a 3-a.

Bobar a mai activat la formația din Valea Domanului ca jucător și a vorbit la GSP LIVE despre experiența de la formațiile la care a lucrat și despre situația critică de la Dinamo, povestind și câteva întâmplări senzaționale din perioada în care era conducător al "câinilor".

Emisiunea integrală AICI:

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  10 Decembrie 2018, 08:52

Lasa nene,ca nu-i asa de ras!Poate ca avea sofer!Eu am vazut un ***-care avea sofer!Un "ruman"!Sau "romn",cum se incapataneaza cei de la Hot news, sa ne boteze!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  06 Decembrie 2018, 23:23

asteptam dezvaluiri senzationale despre cum a ajuns steaua vicecampioana eterna in actualul format al ligii conduse de frf !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close