GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ramona Păun, prezentatoarea PRO TV, poveste incredibilă: numărul de telefon greșit care i-a schimbat cariera

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 13:56

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV, a povestit cum a ajuns în Sibiu, unde și-a început cariera. Totul ține de un telefon cu număr greșit format.

„Eu eram din Vrancea și eram setată să ajung în București, când eram în liceu.

Dar cu un an înainte să dau examenul de Bacalaureat, m-am împrietenit cu o fată din Sibiu. Un apel din greșeală a legat prietenia asta. Eu am sunat. Voiam să apelez un alt număr și am format o cifră greșită. Mi-a răspuns Ana din Sibiu, de aceeași vârstă cu mine.

Cu Ana am simțit că aveam multe în comun și am legat o prietenie. După un an, am mers s-o cunosc personal. Am stat o săptămână acolo, timp în care mi-am făcut prieteni, am descoperit Sibiul și m-am îndrăgostit de tot.

Am făcut Facultatea de Jurnalism din Sibiu și acolo am început să lucrez în televiziune. Mai mulți din familia mea lucrează în Poliție și părinților li se părea că e cel mai sigur loc de muncă”, a povestit Ramona Păun la GSP LIVE.

ramona paun 5 +9 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valyomanyd
valyomanyd  •  25 Aprilie 2019, 19:21

Cum adica, eu eram din Vrancea ? Acum nu mai e ?:))))) Fatuca asta e ca romanii care sunt prin Spania si spun ca sunt spanioli..?

badeadorian
badeadorian  •  25 Aprilie 2019, 16:49

Colcaie misoginismul .... sunt de vina salcamii care au innebunit , vorba lui Tudor Gheorghe si vulpea fara struguri in dotare !!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  25 Aprilie 2019, 15:01

Comanda speciala? Din partea cui? Baba si mitraliera...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează