MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ramona Păun, prezentatoarea PRO TV, poveste incredibilă: numărul de telefon greșit care i-a schimbat cariera

Joi, 25 Aprilie

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV, a povestit cum a ajuns în Sibiu, unde și-a început cariera. Totul ține de un telefon cu număr greșit format.

„Eu eram din Vrancea și eram setată să ajung în București, când eram în liceu.

Dar cu un an înainte să dau examenul de Bacalaureat, m-am împrietenit cu o fată din Sibiu. Un apel din greșeală a legat prietenia asta. Eu am sunat. Voiam să apelez un alt număr și am format o cifră greșită. Mi-a răspuns Ana din Sibiu, de aceeași vârstă cu mine.

Cu Ana am simțit că aveam multe în comun și am legat o prietenie. După un an, am mers s-o cunosc personal. Am stat o săptămână acolo, timp în care mi-am făcut prieteni, am descoperit Sibiul și m-am îndrăgostit de tot.

Am făcut Facultatea de Jurnalism din Sibiu și acolo am început să lucrez în televiziune. Mai mulți din familia mea lucrează în Poliție și părinților li se părea că e cel mai sigur loc de muncă”, a povestit Ramona Păun la GSP LIVE.

ramona paun 5 +9 FOTOBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (6)

valyomanyd  •  25 Aprilie 2019, 19:21

Cum adica, eu eram din Vrancea ? Acum nu mai e ?:))))) Fatuca asta e ca romanii care sunt prin Spania si spun ca sunt spanioli..?

badeadorian  •  25 Aprilie 2019, 16:49

Colcaie misoginismul .... sunt de vina salcamii care au innebunit , vorba lui Tudor Gheorghe si vulpea fara struguri in dotare !!!

Constantin Mosnegutu  •  25 Aprilie 2019, 15:01

Comanda speciala? Din partea cui? Baba si mitraliera...

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1