MEDIA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Rapidistul Nicolae Grigore a făcut analiza meciului cu Suedia, la GSP LIVE

Nicolae Grigore +2 FOTO
Nicolae Grigore

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 00:12

Nicolae Grigore, 35 de ani, fostul jucător al Rapidului, a fost invitatul de azi al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. Secundul lui Pancu de la Rapid a făcut analiza partidei dintre Suedia și România.

  • Suedia - România e sâmbătă, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV

„Dacă vom pierde în Suedia va fi complicat. Sunt convins că dacă ar fi fost doar meciul cu Suedia, poate că nu am fi văzut atât de mulți jucători de la U21. Antrenorul are o strategie pe acest meci. Probabil și el se gândește că dacă nu reușește un rezultat bun cu Suedia, atunci va dori o reconstrucție cu tineri și va folosi mai mulți jucători U21 cu Feroe.

Nu cred că vom vedea mai mult de 2-3 jucători U21 cu Suedia. S-a vorbit despre Pușcaș în detrimentul lui Keșeru. Nu cred că Ianis va lua fața lui Nicolae Stanciu. Poate Manea ar putea fi pe teren”, a spus Grigore la GSP LIVE.

grigore +2 FOTO

ÎNTREAGA EMISIUNE POATE FI URMĂRITĂ MAI JOS

Emisiunea poate fi urmărită, de la ora 09:01, pe platforma video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, acolo unde poți intra în dezbatere la secțiunea de comentarii. Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1