Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 12:35

GSP.ro rămîne liderul site-urilor de sport. Conform cifrelor publicate de SATI, site-ul Gazetei a fost în septembrie liderul pe segmentul de sport, cu 2.173.861 de vizitatori unici. Este pentru a 43-a oară, din cele 49 de luni măsurate de SATI, cînd gsp.ro este lider!

În plus, e pentru a doua oară cînd gsp.ro are mai mult de 2,15 milioane de vizitatori unici într-o singură lună, performanţă pe care n-a reuşit-o nici un alt site de sport vreodată. În septembrie, gsp.ro a fost pe locul 5 între toate site-urile din România, fiind depăşit în .ro doar de reţelele sociale şi de un site de ştiri generaliste, adevarul.ro.

Gsp continuă să mizeze pe atuurile care au consacrat-o drept "cea mai bună echipă din România". Zilnic, o redacţie de profesionişti livrează cel mai bun conţinut de sport pe toate platformele posibile: în ziar, pe site, pe mobil, pe iPad şi la Radio Gsp.

În 2011, Gazeta s-a reinventat.

Ediţia tipărită rămîne mediul cu textele cele mai elaborate, investigaţii, reportaje, editoriale ample, analize tactice şi cu actualitatea diversă.

Site-ul gsp.ro, împreună cu blogurile şi platforma de socializare mysport.ro, oferă gratuit miile de informaţii în timp real, opiniile la zi, interacţiunea cu publicul şi dezbaterea vie din jurul sportului în comunităţile de fani.

Aplicaţia iPad, plătită pe bază de abonament din Apple Store, vine cu aerul unei reviste zilnice premium, extrem de evoluată grafic, şi cu facilităţile celei mai populare tablete

m.gsp.ro, free pe mobil, are propriul conţinut, diferenţiat şi rezumativ, ca o agendă a actualităţii pentru microbiştii care vor să rămînă legaţi de ştirile echipei lor şi de derularea live a evenimentelor

Radio GSP este mixul perfect între informaţiile "minut cu minut", analizele specialiştilor gsp şi ale invitaţilor din studio, plus relaxarea unei muzici bune. Postul poate fi ascultat online, la www.radio.gsp.ro, dar şi în FM, pe frecvenţele partenerilor săi.

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!