GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CEL MAI BUN DESIGN

Gazeta, campioană europeană! GSP.ro a câștigat trofeul pentru „Best site design”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 18:12 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 18:23

GSP.ro a fost desemnat azi "site-ul european cu cel mai bun design". Anunțul oficial a fost făcut la gala Digiday Media Awards, eveniment prestigios al industriei de media la nivel global. 

Gazeta Sporturilor a fost singura finalistă din Europa de Est și a câștigat locul 1 al categoriei "Best site design" în fața unui brand celebru: Sky Italia. 

"Felicitări! Juriul nostru, format din lideri ai industriei de media, a evaluat sute de nominalizări și v-a desemnat câștigătorii uneia dintre categorii" 
- Digiday către GSP

Printre celelalte companii media de top care au câștigat trofee la Digiday Media Awards Europe se numără The Telegraph, VG, Sky News, MTV sau Vogue, în timp ce alte nume mari - CNN, Hearst, Politico, Bergens Tidende etc, s-au aflat printre finaliști.  

"Ediția 2021 răsplătește companiile care au modernizat industria media europeană în ultimul an, iar finaliștii au demonstrat că au făcut lucruri inovatoare și de impact, navigând printre atâtea și-atâtea provocări", se arăta în anunțul oficial făcut de Digiday, unul dintre cei mai importanți publisheri mondiali de digital media și organizator al mai multor conferințe și summit-uri în industrie.

"Suntem mândri, este un premiu care ne bucură și ne obligă în egală măsură. Cum spuneam și înainte de a se anunța câștigătorii, prezența Gazetei într-o companie atât de selectă, printre titluri mari din presa europeană, este o răsplată pentru insistența noastră de a le oferi cititorilor GSP.ro nu doar jurnalism de calitate, ci și o experiență de navigare remarcabilă pe site"
- Cătălin Țepelin, redactor-șef Gazeta Sporturilor

Gazeta, campioană europeană! GSP.ro a câștigat trofeul pentru „Best site design”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dexter
dexter  •  10 Iunie 2021, 22:12

Frumos pe dinafara, putred inauntru!

dobrin
dobrin  •  10 Iunie 2021, 20:57
Postat de titiduru22 pe 10 Iunie 2021, 18:38

Nimic despre subiecte si continut ???

N-au inteles continutul, dar le-au placut domnisoarele sumar imbracate din articole. Gen Bianca Tirsin, Ioana Timofeciuc, Diletta Leotta, etc, etc, etc...

risc_mix
risc_mix  •  10 Iunie 2021, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close