GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

În acest weekend, GSPTV îşi încântă fanii cu un regal de evenimente live

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 12:39

Sâmbătă, de la ora 17.00, iubitorii de fotbal pot urmări în direct meciul amical dintre revelaţia acestui sezon din Liga 1, Astra Ploieşti, şi puternica echipă norvegiană, Valerenga. Meciul, împreună cu cele mai fierbinţi subiecte din fotbalul românesc, vor fi tratate în emisiunea “Contraatac”, începând cu 19:30.

Explozia de adrenalină vine o dată cu difuzarea live, de la Londra, a primei gale UFC desfăşurată vreodată în Europa. Capul de afiş al Galei îl reprezintă meciul de la categoria “cocos” dintre brazilianul Renan Barao şi canadianul Rory Macdonald.

Ziua de duminică este dedicată badminton-ului, la GSPTV, Turneul Campionilor fiind difuzat în direct începând cu ora 12.00. Competiţia are loc la Chiajna şi programează întâlniri atât la “simplu” (feminin şi masculin), cât şi la “dublu” (masculin, feminin şi mixt).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează