GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EURO 2016

Încep negocierile! Unde am putea vedea meciurile de la Euro 2016

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 22:04

Încep negocierile pentru achiziţia drepturilor TV şi a drepturilor new media complete ale Campionatului European de Fotbal din 2016.
Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a aprobat începerea negocierilor pentru transmiterea meciurilor de la Euro 2016 de către TVR.  CA al Televiziunii Române va analiza oportunitatea finanţării acestui eveniment sportiv de importantă majoră, în conformitate cu legislaţia în domeniu. Euro 2016 ar putea fi primul turneu final după 8 ani la care participă şi România, "tricolorii" obţinînd un succes important în privinţa calificării, 1-0 în Grecia.

Şi meciurile României din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 sînt difuzate în exclusivitate la TVR, începînd din 7 septembrie, după cum a anunţat, în luna august, Televiziunea Română.

Pe de altă parte, pe 11 septembrie, CA al TVR a aprobat şi începerea negocierilor cu firma Playbook International din Germania pentru achiziţionarea drepturilor TV exclusive şi drepturile new media complete (internet, mobil etc.) ale Cupei Mondiale de Rugby din 2015, conform mandatului acordat de Comitetul Director.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
helioglobalus
helioglobalus  •  16 Septembrie 2014, 18:42

Nu ne mai faceţi o măgărie ca acum 4 ani, că doar e campanie electorală, şi sunt zoaie peste tot?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Septembrie 2014, 07:24

m-as bucura sa transmita TVR si-acest turneu final !

kingme
kingme  •  16 Septembrie 2014, 01:35

Este normal ca TVR sa transmita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează