GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  JOHAN CRUYFF

Ion Crăciunescu: "Cruyff a reprezentat pentru fotbal ceea ce a fost Beatles pentru muzică! Felicit Gazeta pentru ediția de astăzi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 15:00

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi a doua ediție consecutivă dedicată olandezului Johan Cruyff, omul care a marcat fotbalul.

Printre alte multe articole, ziarul a publicat o serie de fotografii pe care publicul din România nu le-a văzut niciodată, cu Johan Cruyff și antrenorul român Ștefan Kovacs. Paginile ziarului pot fi răsfoite AICI.

Ion Crăciunescu a sunat la redacția ziarului și a spus:

"Citesc Gazeta de zeci de ani. Astăzi a fost prima oară când am citit-o de două ori. M-am regăsit în ceea ce spuneau oamenii pe care i-ați intervievat despre Cruyff, am rezonat cu ce a spus Gică Popescu. Pentru mine, Cruyff a reprezentat ce a reprezentat Beatles pentru muzică"

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  26 Martie 2016, 20:04

Noi, românii:"Cruyff a reprezentat pentru fotbal ceea ce au fost Tudor, Deaconu, Dima,...pentru fcsp! Felicit Mazeta , oficiosul *** , pentru ediția de astăzi!" Scuze pentru plagiat , dar a fost prea tentant ... Un like imens ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Martie 2016, 16:48
Postat de ottobraun pe 26 Martie 2016, 15:30

asta habar nu are ce vb!

Tu ai habar? Ai dat bani pe Gazetă? Culcă-te că trebuie să mergi la Înviere la noapte!!!

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  26 Martie 2016, 16:14

Noi, românii:"Cruyff a reprezentat pentru fotbal ceea ce au fost Tudor, Deaconu, Dima,...pentru Steaua! Felicit Gazeta pentru ediția de astăzi!"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează