GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ionuț Badea, fostul secund de la națională, a fost la GSP LIVE: „Contra beneficiază de efectele Daum”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 08:00

Ionuț Badea (43 de ani), fostul secund al lui Christoph Daum la echipa națională, a vorbit la GSP LIVE despre faptul că actualul selecționer Cosmin Contra beneficiază de pe urma „revoluției” create de neamț la echipa națională.

„Acum se vede că e mai mult realism din partea celor care înconjoară echipa națională, inclusiv media. Contra are încredere maximă în jucătorii pe care-i selecționează. Îi face să se simtă mai buni decât sunt pe hârtie. Ăsta e un avantaj. Și noi vorbeam la un moment dat că pe hârtie suntem mai jos decât adversaru, dar n-am pus niciodată punctul pe i și să spunem că trebuie să jucăm indiferent de rezultat. Trebuia cumva să le dăm mai multă încredere. Jucătorii credeau că sunt mai buni decât erau. În timp ce din partea noastră și prin intermediul presei se spunea că suntem unde suntem pentru că ei joacă la anumite echipe. Noi n-am jonglat cu această situație, iar Contra o face. N-am spus niciodată chestia asta în public. Eu nu m-am gândit la această tactică în momentele acelea.

În perioada Daum a fost o ciocnire de mentalitate. El a creat o mică revoluție acolo. Dar ca în orice revoluție cel care se bucură de rezultate e următorul, nu cel care o face. Contra beneficiază de efectele Daum. Vine și Contra cu ideile lui. Acum beneficiază de organizare. În perioada lui Christoph toți trebuia să ne aliniem la gândirea lui. El a avut o deschidere foarte mare față de jucători. Au fost discuții individuale constante cu jucătorii”, a declarat Ionuț Badea la GSP LIVE.

EMISIUNEA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ MAI JOS

Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe platforma video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, acolo unde poți intra în dezbatere la secțiunea de comentarii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează