GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Ionuț Chirilă a fost la GSP LIVE: „La Steaua trebuie un contract pe 2 ani! Asta trebuie să-i spui lui Becali” » Urmărește emisiunea integrală AICI

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 08:42

Ionuț Chirilă a fost invitatul de azi al emisiunii GSP LIVE.

Ionuț Chirilă, 53 de ani, și jurnalistul Costin Ștucan au discutat despre cele mai importante probleme din fotbalul românesc, despre Liga 1 și despre FCSB.

La Steaua trebuie un contract pe 2 ani, cu patru etape de câte 6 luni. Lui Becali trebuie să-i spui «Domnule Becali, în primele 6 luni, facem asta, asta și asta». În primele 6 luni echipa crește, facem selecția și încercăm să înregimentăm echipa în trasee și automatisme de joc. Eu pot construi atacurile poziționale cu finalitate gândită după 10-12 pase într-o anumită perioadă de timp, ca să dăm cursivitate jocului în condiții de adversitate și spații mici. După 6 luni, dacă Becali e de acord cu tine, mergi mai departe.

Ca să antrenezi briliantele de la Steaua, Man, Tănase, Coman, trebuie să demonstrezi că la o echipă mică, unde sunt jucători anonimi, poți crea forța de grup cu care să bați o echipă cu o valoare individuală mai mare”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Urmărește AICI emisiunea integrală

 

Emisiunea  GSP LIVE este de luni până vineri de la ora 09:01 și poate fi urmărită pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dumiwow
dumiwow  •  20 Mai 2019, 12:11

Un tip cerebral care stie ce este meseria de antrenor. Iti doresc mult succes Chirila in viitor!

vnelu01
vnelu01  •  20 Mai 2019, 11:31

"Briliantele de la Steaua : Man, Tănase, Coman ... ! "

Vezi toate comentariile (2)
Comentează