GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  FOOTBALL INCLUSIVE

La FootbALL Inclusive se rejoacă derby-ul Dinamo – Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Noua editie FootbALL Inclusive, transmisa in mod exceptional in aceasta saptamana vineri, de la 23.15, ofera ocazia telespectatorilor GSP TV sa vada o varianta alternativa a meciului dintre Steaua si Dinamo. Campionii mondiali ai jocului pe calculator FIFA 2009 rejoaca in exclusivitate pentru FootbALL Inclusive derby-ul Dinamo – Steaua, iar telespectatorii GSP TV vor fi singurii care vor afla scorul acestei partide virtuale! 

După înfrîngerea din meciul cu Astra, 1-0, FootbALL Inclusive va lansa cariera de DJ a lui... Cesinha, dand sansa rapidistului sa mixe pe muzica lui Paul van Dyk.

 

Cariera lui Jean Vladoiu l-a pus in postura rara de a juca atat la Steaua impotriva lui Dinamo, cat si la Dinamo impotriva Stelei. In interviul emisiunii, jucatorul va povesti cum e sa treci dintr-o parte in alta a... baricadei.

 

Rubrica “Remember” va cuprinde cele mai memorabile faze si imagini din toata istoria derby-urilor Steaua – Dinamo, Rapidul isi demonstreaza simtul umorului intr-un reportaj despre scandalul cu Timisoara, iar Gigi Becali intoneaza... preoteste o “slujba” de multumire pentru cele trei puncte obtinute in meciul cu Otelul.

Fanii emisiunii FootbALL Inclusive pot afla acum ultimele noutati si pot trimite comentarii si propuneri echipei atat pe contul de Facebook Footballinclusive, cat si la adresa de mail a emisiunii: [email protected].

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  19 Martie 2010, 23:17

ce naiba puneti poza lui asta,puneti poza unui fotbalist de la steaua sau dinamo,va prostiti pe zi ce trece tot mai tare.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  19 Martie 2010, 16:37

Da,hai sa mai si radem... Poate aici castiga STEAUA.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează