GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ionuț Chirilă și Laurențiu Lică au fost la GSP Live » Urmărește emisiunea integrală AICI

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 09:00

Costin Ștucan i-a avut invitați la GSP Live pe fostul fotbalist Laurențiu Lică și fostul antrenor al Concordiei Chiajna, Ionuț Chirilă. Cei trei au vorbit despre situația de la Dinamo și despre generația din anii '90 a „câinilor”.

Laurențiu Lică are o poveste de viață impresionantă. La doar 20 de ani, pe vremea când acesta juca la echipa austriacă DSV Leoben, a fost înjunghiat de șapte ori cu un cuțit de o gașcă condusă de interlopul Ștefan Dinu, cunoscut și ca ”Fane Căpățână”. A scăpat ca prin minune, dar a fost nevoit să își întrerupă cariera pentru o perioadă îndelungată de timp. Lică a fost căpitanul lui Dinamo la juniori, într-o echipă din care făceau parte Cătălin Hîldan și Florentin Petre.

Ionuț Chirilă s-a alăturat conversațiilor celor doi, prin Skype, de la Cannes, și a explicat care sunt planurile sale de viitor și ce șanse mai are să ajungă la Dinamo București.

Emisiunea integrală

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  29 Iulie 2019, 09:47

Minunat, chemati in emisiune si pe fratii Camataru, plus niste lautari ca sa faca atmosfera, sa fie frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează