GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Laurette Nogo și Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open, invitați vineri la GSP Live » Urmărește emisiunea AICI

Laurette Nogo și Patrick Ciorcilă sunt invitații zilei de vineri la GSP Live
Laurette Nogo și Patrick Ciorcilă sunt invitații zilei de vineri la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 06:30 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 08:59

Laurette Nogo, impresara regretatului Patrick Ekeng, și Patrick Ciorcilă, directorul noului turneu WTA Winners Open, sunt invitații de vineri ai lui Remus Dinu la GSP Live. Emisiunea începe la 09:01.

La 5 ani de la dispariția camerunezului Patrick Ekeng, impresara Laurette Nogo va vorbi la GSP Live despre cariera fostului jucător dinamovist, dispărut subit pe 6 mai 2016. 

În a doua parte a emisiunii, fostul jucător de tenis Patrick Ciorcilă va oferi informații despre desfășurarea noului turneu WTA de la Cluj, care va avea loc în vară. După ce a pierdut licența pentru competiția BRD Bucharest Open, organizată în Capitală între 2014 și 2019, România va avea un nou turneu WTA.

În perioada 1-8 august 2021, se va desfășura Winners Open, un turneu în circuitul feminin, organizat de SportsFestival. Competiția se va juca la Cluj, pe zgură, atât la simplu, cât și la dublu.

VIDEO Actorul Marius Manole a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid: „Îți vine să intri pe teren și să pui tu mingea cu mâna!”

Vezi și: 

România va avea din nou un turneu WTA! Unde și când se va juca turneul

FOTO Dinamoviștii nu l-au uitat pe Patrick Ekeng » Două momente speciale la victoria cu Poli Iași

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează