GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Romulus Buia explică eliminarea Barcelonei: „Nu am văzut-o jucând așa slab” + cum a dat probe la Barcelona

Romulus Buia
Romulus Buia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 12:12

Romulus Buia a fost azi la GSP LIVE și a vorbit despre meciul dintre Liverpool și Barcelona, 4-0, din returul semifinalei UEFA Champions League.

Vezi video cu declarațiile lui Romică Buia despre Liverpool - Barcelona

 

 

„Am ținut cu Barcelona, echipa mea de suflet. A fost un meci incredibil. Barcelona a jucat slab și a avut doar o ocazie. Liverpool a crezut până la final și a arătat ca o mare echipă.

Dacă Barcelona dădea gol în prima repriză, Liverpool nu mai credea în victorie. Poate catalanii au avut prea mare încredere în acel 3-0 din tur și în ei. Nu am văzut Barcelona jucând așa slab.

Așteptam o sclipire de la Messi. În plus, nici Suarez nu a dat randament. Nu știu ce a fost cu ei. Chiar vorbeam după meci cu jucătorii mei de la ACS Comuna Recea și le-am zis că nu-i mai cert după ce am văzut la Barcelona. E incredibil să lași un jucător liber la corner, la 7-8 metri de poartă. Au fost și multe greșeli în apărare”, a declarat Buia la GSP LIVE.

Romulus Buia, în probe la Barcelona

Romulus Buia a povestit și cum a fost la Barcelona, în 1991, unde a stat o săptămână în probe.

 

„Am stat o săpămână la Barcelona cu Giovanni Becali. Am făcut două antrenamente cu echipa mare și trei cu Barcelona B. Am jucat și un amical în care am dat două goluri. Cei de acolo doreau să mă ia. Bineînțeles, nu la prima echipă. Ci la Barcelona B. Cei de la Baia Mare au cerut o sumă imensă pentru mine.

Și Steaua m-a vrut. Ar fi plătit 100.000 de dolari. Barcelona trebuia să plătească 300.000 de dolari. Îmi a aduc aminte că am fost la stadion cu Becali, am avut accident pe drum. Am luat masa cu Stoichkov, care era supărat că nu prea juca”, a dăugat Buia.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1212093465482671
Tataru Dorian  •  08 Mai 2019, 14:44

In 1991 nu exista moneda "euro" !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează