MEDIA  ·  GSP LIVE

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (0-3 în tur) // VIDEO Romulus Buia explică eliminarea Barcelonei: „Nu am văzut-o jucând așa slab” + cum a dat probe la Barcelona

Romulus Buia
Romulus Buia

Miercuri, 08 Mai 2019, 12:12

Romulus Buia a fost azi la GSP LIVE și a vorbit despre meciul dintre Liverpool și Barcelona, 4-0, din returul semifinalei UEFA Champions League.

Vezi video cu declarațiile lui Romică Buia despre Liverpool - Barcelona

 

 

„Am ținut cu Barcelona, echipa mea de suflet. A fost un meci incredibil. Barcelona a jucat slab și a avut doar o ocazie. Liverpool a crezut până la final și a arătat ca o mare echipă.

Dacă Barcelona dădea gol în prima repriză, Liverpool nu mai credea în victorie. Poate catalanii au avut prea mare încredere în acel 3-0 din tur și în ei. Nu am văzut Barcelona jucând așa slab.

Așteptam o sclipire de la Messi. În plus, nici Suarez nu a dat randament. Nu știu ce a fost cu ei. Chiar vorbeam după meci cu jucătorii mei de la ACS Comuna Recea și le-am zis că nu-i mai cert după ce am văzut la Barcelona. E incredibil să lași un jucător liber la corner, la 7-8 metri de poartă. Au fost și multe greșeli în apărare”, a declarat Buia la GSP LIVE.

Romulus Buia, în probe la Barcelona

Romulus Buia a povestit și cum a fost la Barcelona, în 1991, unde a stat o săptămână în probe.

 

„Am stat o săpămână la Barcelona cu Giovanni Becali. Am făcut două antrenamente cu echipa mare și trei cu Barcelona B. Am jucat și un amical în care am dat două goluri. Cei de acolo doreau să mă ia. Bineînțeles, nu la prima echipă. Ci la Barcelona B. Cei de la Baia Mare au cerut o sumă imensă pentru mine.

Și Steaua m-a vrut. Ar fi plătit 100.000 de dolari. Barcelona trebuia să plătească 300.000 de dolari. Îmi a aduc aminte că am fost la stadion cu Becali, am avut accident pe drum. Am luat masa cu Stoichkov, care era supărat că nu prea juca”, a dăugat Buia.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (1)

Tataru Dorian  •  08 Mai 2019, 14:44

In 1991 nu exista moneda "euro" !!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1