GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Liviu Ciobotariu e invitatul lui Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu”. ASTĂZI, de la ora 20:00, pe GSP.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 12:30 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 13:05

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul revelației Ligii 1, FC Voluntari, vine la „Prietenii lui Ovidiu” să vorbească despre succesul echipei ilfovene, care reușește să se mențină pe primele locuri din clasament și să bată la porțile play-off-ului. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Ciobotariu vorbește și despre dezastrul de la Dinamo, el fiind ultimul antrenor care a ocupat prima poziţie cu Dinamo mai mult de două etape și a stat 19 runde pe locul 1.

Tehnicianul analizează numirea lui Edward Iordănescu pe banda echipei naționale și povestește întâmplări din țările arabe și din Liban, acolo unde a antrenat.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează