GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DECIZIE

Lovitură pentru TVR! A pierdut drepturile de televizare ale unor importante competiții: alte două televiziuni au câștigat!

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 16:15

Capul de afiș al evenimentelor sportive din decembrie a fost ținut de Campionatul European de handbal feminin, transmis de TVR. Televiziunea Română a pierdut însă drepturile de televizare ale competițiilor de handbal pentru următorii 3 ani.

TV Digi Sport și Telekom Sport au preluat pentru următorii 3 ani drepturile de televizare ale acestor turnee finale atât la masculin, cât și la feminin.

Astfel, "Campionatul Mondial de Handbal masculin va fi primul difuzat pe TV Digi Sport și Telekom Sport. În competiție s-au calificat 24 de echipe care își vor disputa titlul în perioada 10 - 27 ianuarie 2019, în Germania și Danemarca. Noutatea turneului este echipa unificată a Coreei de Nord și de Sud. Echipa de handbal masculin a României a fost eliminată de Macedonia în play-off", se arată într-un comunicat.

În schimb, între 30 noiembrie și 15 decembrie 2019 telespectatorii le pot urmări pe fetele din naționala feminină de handbal la Campionatul Mondial ce se va disputa în Japonia. Echipa feminină de handbal a României și-a asigurat calificarea după ce a obținut locul patru la turneul final al Campionatului European, desfășurat luna aceasta, în Franța.

Digi Sport și Telekom Sport vor transmite, de asemenea, campionatele europene de handbal masculin și feminin din 2020. Turneul european de handbal masculin din 2020 va fi primul în care se vor califica 24 de echipe, astfel că se vor juca mai multe meciuri, respectiv 65 în loc de 47 de meciuri, ceea ce le va oferi o șansă în plus la calificare tricolorilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
christiano0
christiano0  •  18 Decembrie 2018, 15:25

Cine naiba urmareste asa ceva ?!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2018, 21:00
Postat de larus pe 17 Decembrie 2018, 18:52

Totusi, nu inteleg de ce e mai important pentru GSP sa anunte ca TVR nu transmite anumite competitii si nu unde anume putem vedea acele competitii. Parca va bucurati ca nu vor fi vazute de toti.

Păi GSP nu e copilul înfiat al Digi ?!

larus
larus  •  17 Decembrie 2018, 18:52

Totusi, nu inteleg de ce e mai important pentru GSP sa anunte ca TVR nu transmite anumite competitii si nu unde anume putem vedea acele competitii. Parca va bucurati ca nu vor fi vazute de toti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează