GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

LPF reacţionează după comunicatul Look TV: "Nu au încă drepturile!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 11:26

LPF a postat astăzi un comunicat pe site-ul oficial, după ce Intel Sky Broadcast Ltd, firma care a cumpărat de la Arpad Paszkany televiziunile Look TV şi Transilvania Live, s-a grăbit să anunţe firmele de cablu că posturile lor nu vor mai face parte din grila must carry.

Astfel, Liga le-a transmis celor două televiziuni că încă nu s-a realizat încă transferul drepturilor TV, actul semnat pînă în momentul de faţă fiind doar o declaraţie de intenţie.

Citeşte şi: Vom plăti pentru Liga 1 la TV! Consecinţele preluării drepturilor de televizare ale Ligii 1 de către Look TV şi Transilvania Live

Iată comunicatul integral al LPF:

"Referitor la comunicatul emis de radiodifuzorii Transilvania Look SA şi NCN Studio TV SA la data de 2 Aprilie 2014, Departamentul Juridic al Ligii Profesioniste de Fotbal face următoarele precizări:

1. Aşa cum reiese din comunicatul amintit, între radiodifuzorii menţionaţi şi partenerul media al LPF, Intel Sky Broadcast Ltd, nu există la acest moment decît o înţelegere de principiu concretizată sub forma unui "Memorandum of Understanding". Subliniem că în practica uzuală un astfel de document nu confirmă realizarea efectivă a unei operaţiuni juridice privind transferul drepturilor de difuzare, ci doar o declaraţie de intenţie cu privire la respectiva operaţiune.

2. LPF are încredere că Intel Sky Broadcast Ltd şi consultanţii săi vor respecta în totalitate obligaţiile prevăzute în legislaţia relevantă a concurenţei şi asumate prin parteneriatul media încheiat la data de 4 martie 2014"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pineta
pineta  •  04 Aprilie 2014, 09:11

pai o sa piarda o gramada de bani look-ul asta tv, citi mai sunt dispusi sa vada liga 1 pe bani ? ce e campionatul spaniol sau italian? sa vada ei meciurile..

bamse1901
bamse1901  •  03 Aprilie 2014, 14:08

dragi jurnalisti daca nu ati invatat ca informatiile se verifica inseamna ca nu stiti sa va faceti treaba

danms
danms  •  03 Aprilie 2014, 13:00
Postat de unico_biancorossi pe 03 Aprilie 2014, 12:40

neprofesionalism. daca isi faceau datoria in mod onest, sunau si la LPF, inca de ieri, si nu mai umpleau siteul asta cu presupuneri, speculatii si dezinformari

Da despre ce să scrie și ei, săracii, că-s vai mama lor !!! Așa le au ei cu jurnalismul, cum le are și polițaiul-popă cu permisul de conducere !...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează