GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CE VREA SELEŢIONERUL

Lucescu, invitat special la Fanatik

razvan lucescu
razvan lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Abia revenit de la Varşovia, unde a participat la prima tragere la sorţi în calitate de selecţioner, Răzvan Lucescu va vorbi, la Fanatik, în premieră despre strategia pe care o vom adopta la stabilirea ţintarului în grupa D a calificărilor pentru Euro 2012.

 

Horia Ivanovici începe în forţă emisiunea Fanatik în 2010 şi îl va avea invitat special, de la ora 18:00, pe selecţionerul echipei care a avut ghinionul să dea din nou peste Franţa în grupa de calificare.

E bine sau rău că Domenech nu va mai fi pe bancă la meciurile cu România, ce crede despre superioritatea cu care ne priveşte Bosnia, de ce zice că trebuie să fim foarte atenţi cu Belarus, Albania şi Luxemburg sunt cîteva dintre subiectele pe care Lucescu junior le va lămuri. Diseară, de la 18:00, la DigiSport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  08 Februarie 2010, 15:34
Postat de pe 08 Februarie 2010, 15:31

e bine

horia intreabal pe razvan unde se vede peste 2 ani daca nu califica nationala,si felicital pt apostol eu am jucat fotbal cu el si era super fotbalist si la gl buzau dar ion viorel avea un caracter infect si se purta urat cu el,apostol e super bun.mersi bafta

 •  08 Februarie 2010, 15:31

e bine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează