GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  ANTENA 1

Luiza Bogdan de Crăciun la pupitrul Ştirilor Sportive ale Antenei 1!

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Dacă anul trecut a fost rîndul Simonei Pătruleasa să prezinte Ştirile de Sport la Antena 1 în seara de Crăciun, în acest an, braşoveanca Luiza Bogdan vă va aduce cele mai calde ştiri din sport de la 19:55. Imnul celor de la Politehnica Timişoara cîntat de jucătorii clubului într-un studio profesional, dar şi în Piaţa Operei va fi prezentat în premieră de Luiza în principalul jurnal sportiv al zilei de la Antena 1. Ce vor face cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc, veţi afla în seara de Crăciun, tot de la Luiza.

"Îmi place să prezint ştirile indiferent de ziua în care este jurnalul. Urmăresc zilnic ştirile pentru că nu poţi face faţă dacă nu eşti pus la punct cu toate informaţiile şi noutăţile din lumea sportului. Documentarea este foarte importantă", spune Luiza.

Prezentatoarea Ştirilor Sportive îşi aminteşte că a început munca în televiziune la Braşov, apoi a venit la Bucureşti. "După mai bine de trei ani de muncă de teren am avut ocazia să fac pasul cel mare la Bucureşti, unde mi-am împlinit visul. Să lucrez în televiziune şi să prezint ştirile sportive. Am acceptat imediat!", continuă Luiza.

Anul acesta, chiar dacă şi-ar fi dorit să fie alături de familie la Braşov sau pe o pîrtie de schi, Luiza se poate considera norocoasă. "Fac parte dintr-o mare familie, familia Antenei 1! Acum a fost rîndul meu să fiu la pupitrul Ştirilor Sportiver de Crăciun, dar de Revelion, în noaptea dintre ani, voi fi acasă alături de familie, prieteni, dar promit că mă voi uita la jurnalul de pe 31 decembrie prezentat de Crina Abrudan! Sînt sigură că va fi un jurnal special pregătit de colegii mei", a mai adăugat Luiza.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  25 Mai 2010, 12:42

scoateti domnilor femeile de la stirile sportive,nu au voce pt. asa ceva,ce naiba.de multe ori se incurca si in primul rind nu au voce pt.asa ceva.eu si prieteni mei nu ne mai uitam de mult la stirile sportive din cauza asta,preferam sa ne uitam pe digi sport si gsp la emisiunile sportive si la stiri cind prezinta barbati.fotbalul trebuie prefatat de barbati.tot mai multi suporteri incep sa aiba ura pe astea care se baga la stirile sportive,azi miine te pomenesti ca mai si moare vreo una.

 •  25 Decembrie 2009, 20:19

ce tare a fost sau distrat frumos bv

 •  25 Decembrie 2009, 16:47
Postat de pe 25 Decembrie 2009, 12:50

Yeah baby(drowling)

cat ai sputh-o sa ajungi aici?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează