GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Marian Drăgulescu a fost la GSP LIVE! Episoade savuroase și detalii neștiute despre conflictul cu Andreea Răducan povestite de sportivul român

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 10:26

Gimnastul Marian Drăgulescu (38 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan joi la GSP Live.

Drăgulescu a vorbit despre problemele cu care se confruntă gimnastica românească în acest moment, dar a povestit și episoade neștiute din trecut.

Conflictul cu Andreea Răducan, cum s-a apucat de gimnastică și multe alte lucruri neștiute din viața unuia dintre cei mai valoroși sportivi români au fost spuse azi în direct la GSP LIVE

Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile și are în palmares 3 medalii olimpice (1 argint, 2 bronz), 10 medalii la mondiale (8 aur, 2 argint), 18 medalii la europene (10 aur, 6 argint, 2 bronz).

GSP Live poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 09:01, în direct pe GSP.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează