GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Marian Savu a fost azi la GSP LIVE! Vezi emisiunea integral AICI

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 10:48

Marian Savu (46 de ani), fost golgeter al României în 2000, a fost invitatul de azi al lui Costin Ștucan la GSP LIVE.

Fostul atacant, retras de mai bine de 10 ani, a evoluat în cariera sa la formații precum Dinamo, Rapid, FC Național, Sportul și chiar Șahtior, pentru ultima chiar în Champions League.

Savu a vorbit despre cele două titluri ratate cu FC Național în ultimele etape, experiența de la Donețk și a spus ce planuri are pentru viitorul apropiat. 

Vezi emisiunea integral mai jos:

GSP LIVE poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 09:01, pe video.gsp.ro și pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor, unde puteți posta comentarii care vor fi citite în direct.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2359390537426001
Luca Spiridon  •  05 Aprilie 2019, 21:20

H.Crespo este atacantul argentinian?

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  05 Aprilie 2019, 08:50

Pai un titlu l-a ratat pentru ca militianul Netoiu care controla pe atunci Craiova a ajutat Minamoul, iar apoi a dus un tren de jucatori la Bucuresti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează