GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Fostul voleibalist Marin Călin și-a prezentat cazul la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 20:57 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 10:10

GSP Live // Marin Călin, un fost voleibalist, îi acuză de înșelăciune pe federalul Aurel Țicleanu și pe familia lui Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova.

Un fost voleibalist din Liga 1, Marin Călin, îi acuză pe Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, și pe judecătoarea Elena Burlan Pușcaș, soția președintelui FC Universității Craiova, Marcel Pușcaș, de înșelăciune și de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor într-un caz șocant legat de o casă din centrul Bucureștiului.

“Am vrut să mă sinucid din cauza indiferenței autorităților”, spune Marin Călin, a cărui plângere penală a fost clasată. El a fost prezent în studioul GSP Live unde a prezentat imagini video, fotografii și înregistrări audio care - susține el - arată modul în care a fost păcălit de o sumă mare de bani de fostul internațional român și de judecătoarea recent condamnată la 3 ani și jumătate de închisoare pentru luare de mită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pejo
pejo  •  17 Iulie 2020, 09:32

doamna Elena Burlan Pușcaș a fost recent condamnata la inchisoare cu executare... e cea cu care Mititelu a castigat mai multe procese... pe naspa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează