GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRANSMISIE TV

Meciuri din Champions League și Europa League în format 4K în România! Când și unde vor putea fi urmărite

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 00:03

RCS RDS a primit acceptul Consiliului Național al Audiovizualului pentru a crea postul Digi 4K.

Digi 4K va fi prima televiziune care va emite în format Ultra HD în România, iar postul va fi lansat pe 8 sau 9 noiembrie, potrivit paginademedia.ro.

Postul va transmite și meciuri de fotbal în acest format, în special cele din Champions League, Europa League, campionatul Spaniei și cel al Franței. Digi 4K va fi tip pay-tv, abonații urmând să plătească pentru a beneficia de acest post.

"Dezideratul nostru este de a difuza câte două meciuri în zilele din timpul săptămânii și câte un meci în zilele de weekend", au spus reprezentanții RCS în proiectul depus la CNA, potrivit sursei citate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
utilizator90
utilizator90  •  26 Noiembrie 2018, 23:01
Postat de lenroc pe 31 Octombrie 2018, 08:29

Va merge, publicul român adoră să plătească pentru chestii pe care le poate vedea gratis.

Prost esti :D, daca la tara la tine acolo ai fi vazut 4k pe un minim 55 inch ti-ai fi dat seama diferenta intre 4k si gratis. Du-te si tu la un vecin cu 4k sa vezi cat de bine se vede DIGI 4k si apoi comentezi ca e tot aia cu SD-ul tau primit prin tub. (Publicul roman adora sa plateasca pentru chestii gratis :)))) cand toata lumea fura de pe torrente tu spui ca noua ne place sa platim.- sunt sigur ca nici nu ai auzit de netflix dar esti primul pe ***.)-peace.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danirovl
danirovl  •  31 Octombrie 2018, 11:16

Foarte tare!

lenroc
lenroc  •  31 Octombrie 2018, 08:29

Va merge, publicul român adoră să plătească pentru chestii pe care le poate vedea gratis.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează